За нас

Фирма „Видеомакс АВС” ООД е водещ доставчик на пазара на комуникационно оборудване в България.

За своите 22 години присъствие на пазара фирмата изгради сериозни позиции в партньорската си дейност с едни от най-големите доставчици на Интернет и комуникационни услуги в страната. Големи компании, като Vivacom,  NET1 , Спектър Нет (понастоящем част от Мобилтел) и др. разчитат на нашите качествени и надеждни продукти, обмяна на опит и техническа консултация от специалистите ни.

Наши партньори са и малките нововъзникнали фирми, които, водени от амбиции за разрастване, скоро ще станат големи. А ние сме тук за да им бъдем от полза, за да им помогнем тяхната мрежа да има здрави и сигурни основи.

Нашият стремеж е да се развиваме заедно с вас, да предлагаме всичко необходимо за изграждане на вашата мрежа. Днес имате нужда от качествени и изгодни оптични кабели, от медия конвертори или SFP модули, гигабитови Layer2 суичове, утре ще разгърнете мрежата си безжично, ще имате IP телефони, ще предложите телевизия – ние сме с вас за да ви осигурим всичко от което имате нужда. Нашите клиенти днес са наши партньори и утре, тяхното развитие е развитие и за нас.

 

Ние предлагаме:

Всичко за изграждане на оптични мрежи:  кабели, конвертори, оптични суичове, 100/1G/10G  оптични модули, пасивни компоненти и аксесоари.
LAN – оборудване: управляеми и неуправляеми суичове, захранвания и кабели
Безжични устройства за пренос на данни и Интернет, както от висок клас, така и продукти достъпни за масовия потребител.
    Wi-Fi HotSpot системи за публичен Интернет достъп
    VoIP продукти

Фирмата е комплексен изпълнител на национални проекти в областта на  широколентовите комуникации и Интернет достъп

Ще се радваме да разгледате нашият web сайт за да се запознаете по-подробно с предлаганите от нас продукти. Сайтът ще откриете на адрес www.videomaxavs.com

Ако желаете да получите повече информация се обадете на телефони:

(02) 927 0022
(02) 8271120,

или заповядайте на място в нашия магазин на адрес: гр.София; ж.к. Люлин 10, бл. 133, вх. Б. Също така можете да изпращате мнения и коментари на e-mail
info@videomaxavs.com